Personal stories

Follow our seven NWOW ambassadors in their daily routine. See how the New World of Work really helps them to get things done for both their internal and external clients. Below the movies, you can read all about the various benefits for each of them in their personal blogs. Don’t be afraid to ask questions or post comments!

 • Denis Djembi
  Key Account Manager Public Authorities
 • Guillaume Van Caloen
  Tools & Reporting unit Manager
 • Brice Meyer
  Service & Engagement Manager
 • Solene Hehl
  HR Business Partner
 • Nicolas Baugniet
  Consultant
 • Peter Vanwelkenhuysen
  Industry Corporate Business Sales Manager
 • Tony Gatete
  Customer Administration Coordinator
Nicolas Baugniet
Consultant
Hello, I´m Nicolas Baugniet. I´m 28 years old and I´ve been working at Getronics as ICT Business Consultant & Trainer since 2008. I can be deployed as a specialist or a project manager within the context of both organisational transitions and one-off ICT management optimisations. Together with ITIL training courses, this means a wide range of environments in which we serve our customers. In this blog I show how, on both the professional and personal levels, NWOW can contribute to a better living and working environment.

Volg mij, printer!

19 April 2011

Op deze blog vind je al enkele artikeltjes over NWOW printing maar laatst had ik toch weer een mooi praktisch voorbeeldje dat ik met jullie wil delen.

Deze maandag had ik het genoegen een training te mogen verzorgen op locatie. Zoals steeds met voorbereiding zijn er altijd wel last minute wijzigingen. Dat was in dit geval niet anders. In het weekend kreeg ik nog enkele updates door dit we op de training dienden te bespreken.

Moet ik dan thuis alle exemplaren beginnen afdrukken? Moet ik de updates in het weekend naar de printer sturen met het risico dat iemand zo vrij is geweest de zaken op wanorde te steken, mee te nemen of zelfs weg te gooien?

Natuurlijk niet: Met Follow Me Printing volgt de printopdracht mij waar ik ook ga. En het beste van al: Ik hoef me niet aan te loggen op het netwerk om af te kunnen drukken. Ik hoef zelfs m'n laptop niet te openen.
De printopdracht had ik in het weekend van thuis doorgestuurd en die is netjes op mij blijven wachten tot ik maandagochtend om 8 uur binnenkwam en m'n badge op de printer legde waarna de velletjes vrolijk en snel van de printer rolden.

Resultaat: Ik ben vertrokken op een normaal uur en ben (uiteraard) goed op tijd bij de klant aangekomen. Geen stress, snel, gemakkelijk, en fris op de job :)